Mulli Bloje SUTAL

Mulli Bloje SUTAL

L

BLUARSE
MISRI
Kocan Dhe Koker
KW 2.2kw
RPM 2850rpm
Vol 230vol
KAPACITETI 550kg\h

Category:

Shpërnda kete Produkt