Pompa me Benzinë Honda WX10

Pompa me Benzinë Honda WX10

L

E lehtë dhe për qëllime të përgjithshme.
Pompe 1″
Motorr me ndezje te shpejte 4 kohe
Kapaciteti minimal 32 gal./min
Peshon vetem 13 lbs.
Adaptor per tubo vaditje, thithje,

Kategori: , Etiketa:

Shpërnda kete Produkt