Pompe Industriale Filtruese Rover Colombo

Pompe Industriale Filtruese Rover Colombo

L

Filtri Colombo është përbërë nga një elektropompa speciale dhe një sistem filtrues i quajtur sistemi i lëngshëm dhe i shtresave të shtypura. Ky lloj i filtrimit mundëson gjetjen e shkëlqyeshme të pastërtisë së pijeve pa ndryshuar karakteristikat themelore të lëngut të derdhur; për këtë është veçanërisht e dobishme për filtrat e shtëpive, por edhe në sektorin profesional, si për shembull, enët e verës, fabrikat farmaceutike, laboratorët, fabrikat e birrës; çdo gjë është e nevojshme për të filtruar një pije për t’u shërbyer ose për të pastruar plotësisht limpida dhe pa gjurmë asnjë mbetje pak graditi. SHENIM PËR KLIENTËT: Filtri COLOMBO® është menduar për të filtruar kryesisht pijet, për të cilat të gjitha materialet e përdorura janë plotësisht të pajtueshme me lëngjet ushqimore. Është veçanërisht i përshtatshëm për filtrimin e ujit, infuzion, birre, solucione farmaceutikee, parfume.

Kategori: , Etiketa:

Shpërnda kete Produkt