Pompe Industriale Rover Colombo

Pompe Industriale Rover Colombo

L

Kjo metodë e veçantë e filtrimit pastron pije në një standard shumë të lartë pa ndikuar në karakteristikat themelore të lëngut të përpunuar dhe prandaj është një zgjedhje shumë e popullarizuar si për sistemet e filtrimit të familjes dhe për përdorim profesional, për shembull në kantinat e verës, fabrikat farmaceutike, laboratorët dhe birrarinë – kudo që është e nevojshme për të filtruar një pije në mënyrë që të mund të shërbehet ose të shishet në mënyrë të përkryer qartë dhe të lirë nga gjurmët e mbetjeve të padëshirueshme.
SHËNIM I RËNDËSISHËM PËR KLIENTËT: COLOMBO® FILTER është projektuar kryesisht për filtrimin e pijeve, kështu që të gjitha materialet e përdorura janë në përputhje të plotë me lëngjet për konsum njerëzor.
Rekomandohet në veçanti për filtrimin e verës, ujit, infuzioneve, verës ose birrës dhe aromat. Nuk kërkon ndonjë mirëmbajtje të veçantë përveç pastrimit rutinë.
Kur blini COLOMBO® FILTER, Konsumatorët përfitojnë nga blerja e dy pajisjeve në një; ata do të jenë në gjendje të filtrojnë pijet e tyre dhe pastaj, nëse është e nevojshme, ata mund të shkëputin pompën nga filtri dhe ta përdorin atë më vete për thjesht transferimin e lëngjeve

Kategori: , Etiketa:

Shpërnda kete Produkt