Prerese Ligustrash STIHL HSE 61

Prerese Ligustrash STIHL HSE 61

L

E qetë dhe e fuqishme, preresja HSE 61 ka si vecori pak dridhje dhe motor 500 WAT. Doreza me 5 pozicione rrotullimi lejon prerje fleksibile, te rehatshme. Ky model elektrik eshte ideal per te dhene forme shkurreve dhe pemeve sbukuruese. Prerje precize me gjatesi 50cm.

Kategori: , Etiketa:

Shpërnda kete Produkt