Prerëse Ligustrash STIHL HSE42

Prerëse Ligustrash STIHL HSE42

L

E lehtë, prerësja elektrike është ideale për prerje degesh te holla dhe shkurre zburuese. Mbrojtje integruar nga prerja , një mbrojtëse të hollë, ndalues mekanik prerjeje etj..

Kategori: , Etiketa:

Shpërnda kete Produkt