Sharra Elektrike MSE 171

Sharra Elektrike MSE 171

L

E lehtë, e leverdisshme dhe e sigurtë, kjo sharrë elektrike bën punën shpejtë dhe pa zhurmë. Duke ofruar performancë të shkëlqyer prerëse, zero ndotje dhe është e rehatshme, e sigurtë për përdorim. E mirë për prerjen e druve dhe punët e tjera nëpër shtëpira private.

Kategori: , Etiketa:

Shpërnda kete Produkt