Sharra Elektrike STIHL MSA200c

Sharra Elektrike STIHL MSA200c

L

Sharrë elektrike me zinxhirë me kapacitet të madh prerës. Zhvilluar veçanerisht per zinxhiret STIHL 1/4″ PM3 të cilët kanë fuqi të madhe prerëse dhe ecuri të mirë.

Shpërnda kete Produkt