Spërkatës Karro Modeli ARNO 80 L

Spërkatës Karro Modeli ARNO 80 L

L

Kornizë metalike të lyer me boje pluhur – 2 rrota pneumatike
Rezervuar prej 80 litrash polietileni
Me filtrin e thithjes dhe rregullatorin e presionit me kthimin në rezervuarin e lëngët që nuk përdoret gjatë përdorimit – kapak me vidë, sitë
Versioni i disponueshëm me lavaman
Me dy doreza të anuluara ose me timon për të lidhur me traktor
Përdorim gjysëm ose profesional
Furnizohet në të gjitha pjesët e tij

Shpërnda kete Produkt