Spërkatës Manual Bakri

Spërkatës Manual Bakri

L

Rezervuar bakri dhe bazë metalike të pikturuar
Kapaciteti 16 litra
E pajisur me levë fillestare në anën e djathtë ose të majtë siç kërkohet
Njësi pompimi e largueshme e bakrit, rezistente ndaj motit, veçanërisht e përshtatshme për përdorimin e herbicideve dhe pesticideve
Valvula celiku 11 mm bazë
Presioni i rregullt i punës 3 bar presioni max 6 bar
Mbajtese gome dhe rripat e rregullueshme
Pajisje standarde: armë me llak me filtër dhe kokë top + hundë mignon
Prodhuar në Itali

Shpërnda kete Produkt