Spërkatës Manual Modeli Mosa

Spërkatës Manual Modeli Mosa

L

Rezervuar plastik – Kapaciteti 6-8 litra
Me valvul shkarkimi
Pajisur me mbajtese të gomës, rrip, lansues me llak dhe hundë të rregullueshme
Prodhuar në Itali

Shpërnda kete Produkt