Spërkatës me Motorr Farmate

Spërkatës me Motorr Farmate

L

Specifikime teknike:
MODELI 3WF-2.6A
Shpejtësia e rrotullimit të ventilatorëve (r / min) 7500 ~ 8000
Kapaciteti i rezervuarit (L) 20
Gama (m) ≥12
Zhvendosja (cc) 42.7
Fuqia standarde e vlerësuar (KW / r / min) 2.13 / 7500
Konsumi i karburantit (g) ≤530
Raporti i përzier i karburantit 25: 1
Metoda e fillimit të rikthimit
Pesha (N.W./G.W.) (Kg) 11/14
Madhësia e paketimit (cm) 53X44X74

Shpërnda kete Produkt

Përshkrimi

Veçori:
1, Shtytës aliazh alumini, rrotullim me shpejtësi të lartë, Spërkat larg.
2, Me hapje të madhe të mbushjes, i përshtatshëm për të plotësuar pesticidet dhe ujin,
3, Motor i besueshëm, i fuqishëm dhe i lehtë për t’u ruajtur.
4, I lehtë për tu ndezur.
5, Jastëk plastik i kurrizit për lëkundje që përthith vibrimin, të butë dhe të rehatshëm.