Spërkatës Motorrik Karro Modeli Reno 200Liter

Spërkatës Motorrik Karro Modeli Reno 200Liter

L

Kornizë metalike të lyer industrialisht
Rezervuar 200 litër polietileni me lavaman përfshirë
Në dispozicion me dy ose katër rrota
Me filtër thithës me valvul, me kthim në depozitë të lëngut që nuk përdoret gjatë trajtimeve
Vida dhe mbulesë sitë
Versioni i disponueshëm me dy doreza ose me timon
Përdorimi profesional
Furnizohet në të gjitha pjesët e tij

Shpërnda kete Produkt