Spërkatës Motorrik Stihl SR430

Spërkatës Motorrik Stihl SR430

L

Vendosja 63,3 cm³
Pesha 1) 12,2 kg
Niveli i presionit të zërit 2) 97 dB (A)
Niveli i fuqisë së zhurmës 2) 109 dB (A)
Vlera e dridhjeve, djathtas 3) 1,9 m / s2
Kapaciteti i kontejnerit 14 l
Max. Rruma e ajrit 4) 1.300 m³ / h
Max. Shtyrja horizontale 14,5 m

Shpërnda kete Produkt

Përshkrimi

Spëkatëss i fuqishëm për një sprucim të madh. Lehtë për të ndezur, shiritat e rehatshëm te supit, dhe një dorezë me shumë funksione. Standard me kon dhe rrjetë të dyfishtë.