Spërkatëse Manuale Miro

Spërkatëse Manuale Miro

L

Polietileni
Kapaciteti: 12-15-20 litra
Njësi pompimi e heqshme e bakrit, rezistente ndaj motit, veçanërisht të përshtatshme për përdorim të herbicideve ose pesticideve
Unazë mberthyese, kapak me vidë
Dhoma e kompresimit najloni të përforcuar me tekstil me fibra xhami
Këmbë të përforcuar me fibra xhami
Valvul celiku 11-14 mm
Presioni i rregullt i punës 3 bar – presioni max 6 bar
Mbajtese gome dhe rripat e rregullueshme
Gama e lëshuesve dhe lëngjeve të llakut siç tregohet në katalog – nëse përdoret me pesticide është i nevojshëm një lëshues i përshtatshëm me rregullator
Për mirëmbajtje optimale: shpëlarje me ujë pas përdorimit
Prodhuar në Itali

Shpërnda kete Produkt