Spërkatëse Motorike Karro Modeli RODANO

Spërkatëse Motorike Karro Modeli RODANO

L

Kornizë metalike të lyer industrialisht
Rezervuar prej 120 litrash polietileni. – 2 rrota pneumatike
Me pompat motorike dhe pompat elektrike
Me filtrin e thithjes dhe rregullatorin e presionit, me kthimin në rezervuarin për lëngjet që nuk përdoren gjatë trajtimeve – vidë dhe mbulesë sitë
Versioni i disponueshëm me lavaman
Me dy doreza të anuluara ose me timon për të lidhur me traktorin
Përdorimi profesional
Furnizohet në të gjitha pjesët e tij

Shpërnda kete Produkt