Shop banner

Shop

Grid List

Shfaqur 13–24 nga 246 rezultate

Motokosa STIHL FR450

Motokosa STIHL FR450
L

E shkëlqyer për prerjen e barit në terren të vështirë. Sistemi antivibrues STIHL, Startim i lehtë STIHL, mbajtëse multifunksion, dhe rezultate shumë të lartë me peshë të vogël.

Elektropompa Conforto e Mbyllur SAM / SA – 0,55/0,75 KW

Elektropompa Conforto e Mbyllur SAM / SA – 0,55/0,75 KW
L

Elektropompa Conforto e Mbyllur SAM / SA – 0,55/0,75 KW

Elektropompa Conforto e Mbyllur SAM / SA – 0,55/0,75 KW
L

FUSHËVEPRIMI I APLIKIMIT: Pompë e modele të hapura me futje boshtore dhe shpërndarje radiale në drejtim të sipërm. Këto pompa shfaqin vlera të larta të rrjedhës së rrjedhjes dhe koka të shkarkimit të mesëm të ulët dhe janë veçanërisht të përshtatshme për pompimin e ujit të papastër, me temperaturë jo më të lartë se 80 ° C. Pompë e hapur lejon çdo lëndë të ngurtë deri në 8 mm. në diametër për të kaluar përmes pa shkaktuar ndonjë dëmtim të pompës.

Pompë: Pompë boshtore horizontale me shtytës bronzi (SA / SAM 1C-1-2) ose gize (SA / SAM 1 / A-2 / A), trupin e pompës dhe bazën mbështetëse të bërë nga gize G20, bosht çelik inox AISI 416 dhe izolim mekanike të bërë nga qeramika / grafit.

MOTORI: Elektrik, i mbyllur me ftohës të jashtëm, klasa e sigurisë IP 44. F izolim. Versioni standard i motorëve me një fazë është i pajisur me microceles të sigurisë të kontrolluara nga termostat për të shmangur dëmtimet e padëshirueshme ndaj motorit. Përdoruesi duhet të sigurojë mbrojtje për elektropompa trefazorë.

Tension: SAM: 230-240 V. 50 Hz; SA: 230/400 V. 50 Hz. Vlerësime të ndryshme të tensionit dhe frekuencës janë në dispozicion sipas kërkesës.

APLIKIMET: Ujitja, Bujqësia, Industria

Elektropompa Conforto helike dyfishe STDM / STD 0,55 / 5,5 KM

Elektropompa Conforto helike dyfishe STDM / STD 0,55 / 5,5 KM
L

Elektropompa Conforto helike dyfishe STDM / STD 0,55 / 5,5 KM

Elektropompa Conforto helike dyfishe STDM / STD 0,55 / 5,5 KM
L

FUSHA E ZBATIMIT: Këto pompa me helikë të dyfishtë me futje aksiale dhe shpërndarje radiale të bërjes së sipërme zakonisht përdoren në aplikacione që kërkojnë vlera të larta shkarkuese, veçanërisht në aplikimet industriale, bujqësore dhe shtëpiake. Rekomandohet që këto pompa të përdoren për të transportuar vetëm lëngje kimikisht të pastra dhe pa lëndë të jashtme, me temperatura jo më të larta se 80 ° C.
Pompë: Pompë boshtore horizontale me shtytës të bronzit të mbyllur, trupin e pompës dhe bazën mbështetëse të bërë nga gize G20, bosht çelik inox AISI 304 dhe izolues mekanike e bërë prej qeramike / grafit.
MOTORI: Elektrik, i mbyllur me ftohës të jashtëm, klasa e sigurisë IP 44. F izolim. Versioni standard i motorëve me një fazë është i pajisur me microceles të sigurisë të kontrolluara nga termostat për të shmangur dëmtimet e padëshirueshme ndaj motorit. Përdoruesi duhet të sigurojë mbrojtje për elektropompa trefazorë.
TENSIONI: STDM: 230-240 V. 50 Hz; STD: 230/400 V. 50 Hz. Vlerësime të ndryshme të tensionit dhe frekuencës janë në dispozicion sipas kërkesës.
APLIKIMET: Shtepiake, Ujitja, Bujqësia, Ujësjellësi, Larja e makinave, Zjarrfikja, Industria

Elektropompa Conforto N 32 / N 40 / N 50 / N 65 / N 80

Elektropompa Conforto N 32 / N 40 / N 50 / N 65 / N 80
L

Elektropompa Conforto N 32 / N 40 / N 50 / N 65 / N 80

Elektropompa Conforto N 32 / N 40 / N 50 / N 65 / N 80
L

FUSHËVEPRIMI I APLIKIMIT: Pompat e rrotullës radiale me futje boshtore dhe shpërndarje radiale të drejtpërdrejtë. Karakteristika kryesore e këtyre pompave është se ato janë të afta të gjenerojnë nivele mesatare të rrjedhjes dhe koka të larta shkarkimi. Këto pompa me një shtytës janë veçanërisht të përshtatshme për aplikime industriale, bujqësore dhe shtëpiake. Rekomandohet që këto pompa të përdoren për të transportuar vetëm lëngje kimikisht të pastra dhe pa lëndë të jashtme, me temperatura jo më të larta se 80 ° C.

Pompë: Pompë boshtore horizontale me shtytës bronzi për modelin N 32-200 B / A dhe gize për të gjithë të tjerët, trupin e pompës dhe bazën mbështetëse prej gize G20, bosht çelik inox AISI 304 dhe vulë mekanike në qeramike / grafit.

MOTORI: Elektrik, i mbyllur me ftohës të jashtëm, klasa e sigurisë IP 44.

TENSIONI: 3 kW dhe 4 kW: 230/400 V. 50 Hz; nga 5,5 kW në 15 kW: 400/690 V. 50 Hz. Vlerësime të ndryshme të tensionit dhe frekuencës janë në dispozicion sipas kërkesës.

APLIKIMET: Ujitja,larja e makinave, zjarrfikja, industriale

ElektroPompa Periferike Conforto PM / P 0,37/0,75 KW

ElektroPompa Periferike Conforto PM / P 0,37/0,75 KW
L

ElektroPompa Periferike Conforto PM / P 0,37/0,75 KW

ElektroPompa Periferike Conforto PM / P 0,37/0,75 KW
L

Freza me Benzinë F101

Freza me Benzinë F101
L

CODE F101
FREZE-6
BENZINE
TL90B
MOTOR
BENZINE
LONCIN
G200
RPM 3600
GJATESI
THIKAVE
900mm
THELLESI
THIKAVE
100mm
MARSHE 2+1RM