Sharra Elektrike MSE 141c

Sharra Elektrike MSE 141c

L

E manovrueshme, e lehtë sidomos për fillestaret, me një performancë të mirë prerjeje. Forma të mira për të mos lodhur, dhe zinxhir anësor për të siguruar tensionin e zinxhirin, me frena ndaluese, mbajtëse vaji e tejdukshme për ta kontrolluar, dhe mbrojtje nga puna.

Shpërnda kete Produkt