Motokosa

Grid List

Shfaqur gjithsej 10 rezultate

Motokosa STIHL FR450

Motokosa STIHL FR450
L

E shkëlqyer për prerjen e barit në terren të vështirë. Sistemi antivibrues STIHL, Startim i lehtë STIHL, mbajtëse multifunksion, dhe rezultate shumë të lartë me peshë të vogël.

Motokosa STIHL FR130T

Motokosa STIHL FR130T
L

Për prerje të shkurreve në argjinaturë. Sistemi anti-dridhje STIHL, decompression automatik, mbajtese shumë funksione, motor 4-MIX®, bosht i ndarë për transport dhe magazinim të thjeshtë.

Motokosa STIHL FS 130

Motokosa STIHL FS 130
L

Madhësia cc 36,3
Fuqi dalëse kW/bhp 1,4/1,9
Pesha kg 1) 5,6
Prerëset standarte SuperCut 20-2

Motokosa STIHL FS 360 C-EM

Motokosa STIHL FS 360 C-EM
L

Kapaciteti cm3 37.7
Performanca kW 1.7
Performanca PS 2.3
Pesha kg 8.5
Gjatësia totale cm 179
Vëllimi rezervuarit l 0.75
Mjeti prerës standart AutoCut 40-2

Motokosa STIHL FS250

Motokosa STIHL FS250
L

Madhësia 40,2 cm³
Power output 1,6/2,2 kW/PS
Pesha 6,3 kg
Niveli i presionit të zhurmës 95 dB(A)
Niveli i dridhjeve majtas/djathas 6,4/3,4 m/s²
Gjatësia totale 177 cm
Mjeti prerës Grass cutting blade 230-2

Motokosa STIHL FS260 ce

Motokosa STIHL FS260 ce
L

Madhësia cc 41.6
Fuqia dalëse kW/hp 2.0/2.7
Pesha kg 7.9
Presioni i zhurmës me plastikë dB(A) 1) 101
Presioni i zhurmës me metal dB(A) 1) 100
Fuqia e zhurmës me metal dB(A) 1) 112
Fuqia e zhurmës normale dB(A) 1) 113
Niveli i dridhjeve me plastike majtas m/s² 5.8
Niveli i dridhjeve me metal majtas m/s² 4.2
Niveli i dridhjeve me metal djathtas m/s² 4.6
Niveli i dridhjeve me plastike djathas m/s² 2) 5.7
Gjatësia totale cm 1.685
Vëllimi rezervuarit ml 750
Shpejtesia 2.800

Motokosa STIHL FS480

Motokosa STIHL FS480
L

Motokosë Profesionale
Dorezë që rregullohet
Sistem antivibrim STIHL
Koka Autocut40-2
Elektrofillim

Motokosa STIHL FS55

Motokosa STIHL FS55
L

Peshë e lehtë, kompakte, me dorezë plotësisht të rregullueshme për detyra prerjeje më të mëdha.

Motokosa STIHL FS560 ce-m

Motokosa STIHL FS560 ce-m
L

Madhësia 57.1 cc (3.48 cu. in.)
Fuqi motorike 2.8 kW (3.75 bhp)
Pesha 10.2 kg (22.5 lbs.)
kapaciteti rezervuarit 990 cc (33.5 oz.)

Motokosa STIHL FS70

Motokosa STIHL FS70
L

Si profesionist koha juaj vlenë. STIHL FS 70 e kupton këtë. Ai vjen me një motorr të fuqishëm energjik, që do të thotë më shumë punë dhe me kohë më të zgjatur. I përshtatshëm për punë të përditshme, i fortë dhe i durueshëm.