Mulli Bloje

Grid List

Shfaqur gjithsej 4 rezultate

Mulli Bloje Profesional Prodhim Origjinal Italian

Mulli Bloje Profesional Prodhim Origjinal Italian
L

Mulli Bloje Profesional Prodhim Origjinal Italian

Mulli Bloje Profesional Prodhim Origjinal Italian
L

Mulli Bloje SUTAL

Mulli Bloje SUTAL
L

BLUARSE
MISRI
Kocan Dhe Koker
KW 2.2kw
RPM 2850rpm
Vol 230vol
KAPACITETI 550kg\h