Motokultivatore

Grid List

Shfaqur gjithsej 6 rezultate

Motokultivatore MAB me motor Loncin

Motokultivatore MAB me motor Loncin
L

MAB 210 Motokultivatore HP. 10 DIESEL LOMBARDINI 15LD 440

Motor me naftë HP 10 LOMBARDINI
Ingranazhet e Transmisionit në banjën e naftës
Kambio me 3 shpejtesi 2 përpara + 1 mbrapa
P. T. O. Për shpejtësi, shartim, dhe të pajisur me pajisje sigurie dhe me një sulm të shpejtë.
Doreze rregullueshme dhe të kthyeshme
Prerës standard cm. 70 rregullueshme në 45 dhe 30cm.
Rrota 5.00.10
Pesha Kg. Rreth 130
Sistemi i sigurisë sipas ligjit CE

Motokultivatore MAB Panda

Motokultivatore MAB Panda
L

MAB Motokultivatore E HP. 7.5 DIESEL KAMA KD 70 Motorr Nafte me fuqi HP 7,5 KAMA
Ndezje Autoperfshirese
Kambio 3 marsha: 2 para + 1 prapa
Rrotat e aksit pa diferencial
Friksion i thate
Freza Standarde cm. 70 e rregullueshme në 45 e 30cm.
Rrota 4.00.10
Pesha afro 130 Kg
Sisteimi i sigurise sipas ligjeve CE