Gjeneratorë dhe Motorrë

Tubo Rekorderi

Grirëse Degësh

Pompa

Spërkatëse

Mjelëse

Motokultivatore

Shkundëse Ulliri

Mulli Bloje

Sharra dhe Korrëse

Pajisje Kopshtarie

Vegla Pune

Cakoni Agro – Standartet e larta në shitjen e paisjeve dhe makinerive bujqësore cilësore.

Jemi krijuar në vitin 1995 si shitës i pompave të ujit dhe disa paisje të vogla në ndihmë të fermerit. Në vite kërkesat u shtuan dhe ne u rritëm bashkë me to duke ofruar çdo herë dhe me shumë paisije për ta bërë punën sa më të thjeshtë për fermerin apo kopshtarin me te vetmin objektiv, produkte të cilësisë së lartë.

Sot ne ofrojmë për klientin një linjë të kompletuar të pompave të ujit,freza të dorës për punim të tokës, motokultivatoreve. Korrëse bari ,sharra,pompa spërkatje, makineri për blegtori dhe sperkatëse të ndryshëm të prodhimeve më të mira të firmave me zë në tregun botëror.

Linje e rëndësishme e jona është dhe mbulimi i pjesës së kopshtarisë ose asaj që quhet bujqësi e lehtë në familje. Me të gjitha veglat e dorës me dhe pa motorr.

PJESË ORIGJINALE

Ne ofrojmë pjesë origjinale për të gjitha pajisjet dhe makineritë që tregtojmë.

GARANCI 1-5 VJEÇARE

Garanci 1-5 vjeçare për produktet. Servis i specializuar të mëtejshëm.

ASISTENCË TEKNIKE

Shërbim dhe asistencë të teknike në servisin tonë.