Sharra elektrike

Grid List

Shfaqur gjithsej 3 rezultate

Sharra Elektrike MSE 141c

Sharra Elektrike MSE 141c
L

E manovrueshme, e lehtë sidomos për fillestaret, me një performancë të mirë prerjeje. Forma të mira për të mos lodhur, dhe zinxhir anësor për të siguruar tensionin e zinxhirin, me frena ndaluese, mbajtëse vaji e tejdukshme për ta kontrolluar, dhe mbrojtje nga puna.

Sharra Elektrike STIHL MSA 140c

Sharra Elektrike STIHL MSA 140c
L

Zinxhir STIHL Oilomatic tipi Picco Micro 3 (PM3)
Voltazhi 36 V
Pesha 2,6 kg
Pesha pa bateri 2,2 kg
Zhurma 94 dB(A)
Vibrime majtas/djathtas 4,3/4,8 m/s²
Prerja 30 cm
Dhembesa Zinxhiri 1/4″P
Teknologji Baterie Lithium-Ion COMPACT

Sharra Elektrike STIHL MSA200c

Sharra Elektrike STIHL MSA200c
L

Sharrë elektrike me zinxhirë me kapacitet të madh prerës. Zhvilluar veçanerisht per zinxhiret STIHL 1/4″ PM3 të cilët kanë fuqi të madhe prerëse dhe ecuri të mirë.